Magnezijeva terapija 

Obstaja 5 izdelkov.

Magnezij se vse bolj izkazuje kot najpomembnejši mineral za ohranjanje zdravja in tudi zdravljenje. Ker pa oralno zaužiti magnezij deluje odvajalno, nas požene in tako prehitro zapusti naše telo, da bi se ga lahko dovolj absorbiralo. Tako je daleč najboljša pot preko kože, kar ne deluje odvajalno in omogoča vnos večjih količin magnezija neposred...

Magnezij se vse bolj izkazuje kot najpomembnejši mineral za ohranjanje zdravja in tudi zdravljenje. Ker pa oralno zaužiti magnezij deluje odvajalno, nas požene in tako prehitro zapusti naše telo, da bi se ga lahko dovolj absorbiralo. Tako je daleč najboljša pot preko kože, kar ne deluje odvajalno in omogoča vnos večjih količin magnezija neposredno v krvni obtok in od tam v vsako celico našega telesa. Z magnezijevimi pripravki Ancient Minerals, ki vsebujejo najčistejši naravni magnezijev klorid in najpomembnejše naravne minerale v sledovih, lahko na najboljši možen način svojemu telesu zagotovimo optimalne ravni magnezija in to povsem brez neželenih stranskih učinkov. Preverjeno učinkovita pot do trdnega zdravja ali pač ozdravitve.

Manj
Več
Prikazano 1 - 5 od 5 izdelkov
 • Ancient Minerals magnezijevo olje velja za nepreseženi svetovni standard hitre, čezkožne obnove celičnih ravni magnezija.   Naročite ga lahko v pršilu (237 ml) ali plastenki (1,894 litra).

  31,76 €
 • Ancient Minerals magnezijev gel združuje zdravilne učinke magnezijevega klorida z biološko aktivnimi izvlečki certificirane ekološko pridelane aloe vera (ACTIValoe®). Magnezijev gel je oblika čezkožnega magnezijevega pripravka, namenjenega hitri in učinkoviti absorpciji magnezija in drugih mineralov v sledovih skozi kožo.

  40,52 €
 • Ancient Minerals magnezijevi kosmiči za kopeli Kosmiči naravnega magnezijevega klorida raztopljeni v topli vodi zagotavljajo uporabniku zdravilno kopel za obnovo vsake celice telesa.   V super ekonomični embalaži 4 x 3,6 kg.  

  156,59 €
 • Ancient Minerals magnezijev gel združuje zdravilne učinke magnezijevega klorida z biološko aktivnimi izvlečki certificirane ekološko pridelane aloe vera (ACTIValoe®). Magnezijev gel je oblika čezkožnega magnezijevega pripravka, namenjenega hitri in učinkoviti absorpciji magnezija in drugih mineralov v sledovih skozi kožo. Jumbo, 1,9 litrska ekonomična...

  175,20 €
 • Kosmiči naravnega magnezijevega klorida raztopljeni v topli vodi zagotavljajo uporabniku zdravilno kopel za obnovo vsake celice telesa.Vnos magnezija skozi kožo predstavlja najučinkovitejšo pot in ne povzroča prebavnih motenj. V ekonomični 3-kilogramski družinski embalaži. Na voljo še v priročni 750 gramski in mega 14,5 kilogramski embalaži.

  47,95 €
Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.