Aparati za DENS terapijo 

Obstaja 4 izdelkov.

Aparati za dinamično nevro-adaptivno stimulacijo, ali na kratko DENS, tako terapijo kot diagnostiko, predstavljajo edinstveno združitev tradicionalne vzhodnjaške medicine in znanosti 3. tisočletja. Aparati ne zdravijo ampak informirajo organizem, in na podlagi teh informacij se organizem zdravi sam. Inovativno, potrjeno skozi tisočletja, učinkov...

Aparati za dinamično nevro-adaptivno stimulacijo, ali na kratko DENS, tako terapijo kot diagnostiko, predstavljajo edinstveno združitev tradicionalne vzhodnjaške medicine in znanosti 3. tisočletja. Aparati ne zdravijo ampak informirajo organizem, in na podlagi teh informacij se organizem zdravi sam. Inovativno, potrjeno skozi tisočletja, učinkovito ter zagotovo brez neželenih stranskih učinkov.

Manj
Več
 • Denas-Vertebra
 • Aparat DENAS-PCM 6
 • Zdravilna terapevtska...
  Okrepite svoje zdravje ali si ga povrnite z Zdravilno terapevtsko odejo TMB-01, ki vas zaščiti pred zunanjimi sevanji in vas izpostavi vaši lastni zdravilni energiji.
 • Aparat NEURODENS-Cardio
  NEURODENS-Cardio je v svetu edini aparat za neinvazivno normaliziranje krvnega tlaka brez zdravil in negativnih stranskih učinkov. Z njegovo pomočjo organizem uravnava krvni tlak. Varno in učinkovito.
 • Aparat DiaDENS-Cardio
  DiaDENS-Cardio je v svetu edini parat za neinvazivno normaliziranje krvnega tlaka brez zdravil in negativnih stranskih učinkov. Z njegovo pomočjo organizem uravna krvni tlak sam. Varno in učinkovito.
 • Aparat DiaDENS-Cosmo
  Revolucionarno nova neinvazivna metoda kozmetične nege kože obraza s kozmetično masko DiaDENS-Cosmo. Nenadkriljiva učinkovitost samozdravljenja v tem primeru za naravno lepoto sodobne ženske.
 • Nove DENS pasovne...
  Brez zunanjih pasovnih elektrod si resne rabe aparatov za DENS terapijo skoraj ne moremo predstavljati. Z jesenjo 2011 je na voljo sodobnejši in trpežnejši komplet pasovnih aplikatorjev, in sicer silikonskih, ki so brez dvoma bolj praktični, trajnejši in tehnološko naprednejši,
 • Denas-Reflexo
 • Dodatek ViDENS
  Dodatek ViDENS so posebne oftalmološke elektrode za obravnavo predelov okoli oči. Z njim izvajamo terapijo pri motnjah vida, slabovidnosti, kratkovidnosti, daljnovidnosti, utrujenosti oči, kararakti, vnetnih obolenjih oči ter migrenah. Znebite se očal in slabovidnosti na varen in naraven način.
 • Dodatek DENS masažer
  Dodatni terapevtski elektrodi za uporabo v kozmetiki in športni medicini ter masaži. Komplet vsebuje masažno elektrodo za pospeševanje regeneracije v športu in odpravljanje celulita v kozmetiki, ter elektrodo - glavnik za obravnavanje lasišča pri glavobolih, izpadanju las, Alzheimerjevi bolezni...
 • UV sterilizacija
  Razkuževanje z ultravijoličnimi žarki oz. ultravijolično svetlobo se izvaja že vse od sredine prejšnjega stoletja v zdravstvenih ustanovah, obratih živilsko-predelovalne industrije, domovih za osterele in povsod tam, kjer obstajajo večje možnosti okužb večjega števila ljudi. V zadnjem času postaja UV razkuževanje vse bolj dostopno tudi za domačo rabo.
Prikazano 1 - 4 od 4 izdelkov
 • Specializiran terapevtski aparat za obravnavo osteohondroze in drugih funkcionalnih težav glave in vratu

  173,00 €
 • Aparat NEURODENS-Cardio je pripomoček za korekcijo arterijskega krvnega tlaka.  

  233,00 €
 • APARAT DENAS-COSMO za domačo nego obraza DENAS-Cosmo je pravi domači kozmetični čarovnik. Njegov kozmetični učinek temelji na integralnem delovanju blagih električnih impulzov na kožo obraza, ki jih oddaja posebej za ta namen zasnovana lepotna maska. Ti učinki vključujejo obnovo mišičnega in živčnega tonusa, izboljšanje procesov mikrocirkulacije,...

  239,00 €
 • DENAS-Vertebra – aparat za Denas terapijo in elektro-masažo celotne hrbteniceNamenjen je terapiji akutnih in kroničnih bolečin hrbtenice, korekciji funkcionalnih motenj notranjih organov, rehabilitaciji po bolezni in kirurških posegih ter za krepitev prilagoditvenih sposobnosti organizma med intenzivno fizično in duševno dejavnostjo. Aparat izvaja...

  1 949,00 €
Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.

Dostopnostvsem.com