Aparati za DENS terapijo 

V kategoriji ni izdelkov.

Aparati za dinamično nevro-adaptivno stimulacijo, ali na kratko DENS, tako terapijo kot diagnostiko, predstavljajo edinstveno združitev tradicionalne vzhodnjaške medicine in znanosti 3. tisočletja. Aparati ne zdravijo ampak informirajo organizem, in na podlagi teh informacij se organizem zdravi sam. Inovativno, potrjeno skozi tisočletja, učinkov...

Aparati za dinamično nevro-adaptivno stimulacijo, ali na kratko DENS, tako terapijo kot diagnostiko, predstavljajo edinstveno združitev tradicionalne vzhodnjaške medicine in znanosti 3. tisočletja. Aparati ne zdravijo ampak informirajo organizem, in na podlagi teh informacij se organizem zdravi sam. Inovativno, potrjeno skozi tisočletja, učinkovito ter zagotovo brez neželenih stranskih učinkov.

Manj
Več
 • Aparat DiaDENS-Cardio
  DiaDENS-Cardio je v svetu edini parat za neinvazivno normaliziranje krvnega tlaka brez zdravil in negativnih stranskih učinkov. Z njegovo pomočjo organizem uravna krvni tlak sam. Varno in učinkovito.
 • Aparat DiaDENS-PCM Mk. IV
  Svetovna uspešnica 'žepni klinični center' DiaDENS-PCM je najzmogljivejši in najprijaznejši terapevtski aparat iz serije DiaDENS.
 • Aparat DENAS-PCM 6
 • Aparat ZooDENS
  ZooDENS - aparat za DENS terapijo domačih živali (krav, konjev, ovc, pujsov, perutnine...) in hišnih ljubljenčkov (psov, mačk, kozic, kuščarjev in kač, papagajev...). Cenejše in učinkoviteje od obiska veterinarja.
 • Nove DENS pasovne...
  Brez zunanjih pasovnih elektrod si resne rabe aparatov za DENS terapijo skoraj ne moremo predstavljati. Z jesenjo 2011 je na voljo sodobnejši in trpežnejši komplet pasovnih aplikatorjev, in sicer silikonskih, ki so brez dvoma bolj praktični, trajnejši in tehnološko naprednejši,
 • Dodatek DENS masažer
  Dodatni terapevtski elektrodi za uporabo v kozmetiki in športni medicini ter masaži. Komplet vsebuje masažno elektrodo za pospeševanje regeneracije v športu in odpravljanje celulita v kozmetiki, ter elektrodo - glavnik za obravnavanje lasišča pri glavobolih, izpadanju las, Alzheimerjevi bolezni...
 • Dodatek ViDENS
  Dodatek ViDENS so posebne oftalmološke elektrode za obravnavo predelov okoli oči. Z njim izvajamo terapijo pri motnjah vida, slabovidnosti, kratkovidnosti, daljnovidnosti, utrujenosti oči, kararakti, vnetnih obolenjih oči ter migrenah. Znebite se očal in slabovidnosti na varen in naraven način.
 • Zdravilna terapevtska...
  Okrepite svoje zdravje ali si ga povrnite z Zdravilno terapevtsko odejo TMB-01, ki vas zaščiti pred zunanjimi sevanji in vas izpostavi vaši lastni zdravilni energiji.
Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.