Maxi Fokus - najboljše dopolnilo za zdravje oči in vida

Nov

Maxi Focus pršilo za pod jezik z luteinom, zeaksantinom, fosfatidilserinom in še 22 minerali in vitamini
Vsebina 60 ml zadostuje za mesec dni redne uporabe.

Glavne koristi uporabe dopolnila Maxi Focus so:

  • Izboljšanje vida in zaznavanja barv

  • Izboljšanje kontrasta in nočnega vida

  • Zmanjšanje utrujenosti oči

  • in še in še...

Več podatkov

Dobavljivo

32,94 €

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 3 točke ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,60 €.

Dodatne koristi dopolnila Maxi Focus pa so:
  • Odpravlja podhranjenost rumene pege

  • Krepi splošno zdravje oči

  • Pomaga pri sivi mreni

  • Izboljšuje spomin, delovanje srca in možganov

  • Zafgotavlja za oći in vid ključne antioksidante, vitamine in minerale

Švicarski proizvajalec Good Health Naturally je zasnoval izjemen proizvod posebej namenjen zdravju oči in ohranitvi vida, imenovan ‘Maxi Focus’, ki vsebuje lutein in zeaksantin, poleg tega pa še dodatnih 23 vitaminov in mineralov. Med drugimi je notri fosfatidilserin, znan kot PS, ki je esencialna lipidna sestavina celičnih membran možganov.

Številne klinične študije so potrdile, da dopolnjevanje s PS izboljšuje učenje, spomin, kognitivne sposobnosti in koncentracijo. Zaradi vsega naštetega nam Maxi Focus pomaga pri ohranjanju trdnega zdrvja oči, poleg tega pa še dobro splošno zdravje in duševno čilost.

Zakaj je pršilo za po jezik boljše od drugih oblik?

Dopolnilo Maxi Focus je zasnovano za pršenje pod jezik. V ustih ga nato žvrkljamo kakšni dve minuti, preden ga pogoltnemo. Ta metoda vnosa zagotavlja temeljito in hitro absorpcijo, kar omogoča hiter prenos hranil po krvi do oči. Na splošno imajo dopolnila za pršenje pod jezik 95% stopnjo absorpcije pri vsakomer, ne glede na starost. Tablete se v najboljšem primeru absorbcijsko stopnjo do 20 %. Glede na to, da lahko začne naš prebavni sistem popuščati že celo v najstniških letih, je absorpcijska stopnja ključni dejavnik, in ravno zaradi tega je dopolnilo Maxi Focus tako zelo učinkovito.

Za boljši vid Maxi Focus

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.