Znižana cena!

DENAS-Cardio

Denas MS Ltd. Ekaterinburg, Rusija

Nov

Aparat DENAS-Cardio je pripomoček za korekcijo arterijskega krvnega tlaka.

 

Več podatkov

Posebna cena velja še::

116,90 €

z DDV

134,37 € z DDV

-13%

Z njegovo pomočjo se znižuje visok krvni tlak, s čemer se izboljša splošno zdravstveno stanje organizma. Pomaga tudi pri aritmiji in angini pektoris. 

 

Uporaba aparata je preprosta: Namestite si ga na roko in vključite. Zahvaljujoč njegovi posebni zasnovi je njegovo delovanje povsem avtomatsko. Ta zasnova je rezultat dolgotrajnih kliničnih raziskav, ki so bile izvedene v času razvoja aparata DENAS-Cardio. Njegov način delovanja je zasnovan posebej za uravnavanje arterijskega krvnega tlaka ter je povsem varen za vsakega uporabnika.

 

DENAS-Cardio aparat je namenjen terapevtski neinvazivni (brez nevarnosti za poškodbe površine kože) obravnavi biološko aktivnih predelov zapestja z metodo dinamične elektrostimulacije za uravnavanje arterijskega visoke krvnega tlaka in normalizacijo splošnega zdravstvenega stanja. Aparat je namenjen osebam nad 14 letom starosti z labilno obliko arterijske hipertenzije in pacientom s trajno povišanim arterijskim krvnim tlakom (esencialna hipertenzija) kot dopolnilna metoda običajnega medikamentoznega zdravljenja.

 

DENAS-Cardio aparat omogoča dve frekvenci: 9.2 Hz, ki se tradicionalno uporablja za zdravljenje visokega krvnega tlaka; ter posebej zasnovan način "77 10", namenjen zagotavljanju splošnega pomirjevalnega učinka.

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.

Dostopnostvsem.com