Znižana cena!

DENS pasovne elektrode

Nov

Nov tehnološko naprednejši komplet silikonskih pasovnih elektrod sestavljajo tri mehke in upogljive elektrodne plošče, ki še olajšajo terapijo in jo naredijo prijetnejšo ter učinkovitejšo.

Več podatkov

Da

Posebna cena velja še::

103,53 €

z DDV

119,00 € z DDV

-13%

Novi komplet pasovnih elektrod sestavljajo tri mehke silikonske plošče s špiralnimi elektrodami iz elektro prevodnega silikona ter pritrdilni trakovi različnih dolžin z velcro ježki za namestitev na telo. pasovne elektrode so namenjene obravnavi težje dostopnih predelov na hrbtu, bedrih, vratu in ramenih. Ravno tako so uporabne za istočasno obravnavo večjih predelov telesa.

 

Zanesljivo pritrjevanje elektrod na telo zagotavlja udobje terapevtske obravnave: pacient se lahko udobno namesti na stolu in terapija z DENS se opravlja samodejno.

 

Nove DENS-Pasovne elektrode omogočajo optimiziranje postopka dinamične elektro nevro-stimulacije. Povečanje področja obravnave omogoča skrajšanje časa potrebnega za obravnavo, zaradi česar postane obravnava učinkovitejša.

 

Nove DENS pasovne elektrode se preprosto in čvrsto pritrdijo na določen del telesa, na okončine, sklepe. Pacientu je udobno, saj lahko opravi obravnavo z aparatom brez rok in dodatnega napora. 

 

Nove DENS-Pasovne elektrode so namenjene obravnavi:

- bolečin in zdravstvenih težav na težje dostopnih mestih na hrbtenici in vratu (artritis, aritmija, miotonija, osteohondroza, podhladitev, poškodbe, vnetje)

- bolečin ali nelagodja v mišicah spodnjih ali zgornjih okončin (miositis, pretreniranost, zvini, poškodbe)

- bolečinah v sklepih (artritis, artroze, poškodbe)

- segmentalni obravnavi hrbtenice 

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.

Dostopnostvsem.com