Dodatek DENS masažni komplet

Nov

Dodatek DENS masažer sestavljata dve priročni masažni elektrodi, ki ju lahko priključimo na vse modele aparatov serije DENAS/DiaDENS. Samostojno ne delujeta. SPOMLADANSKO ZNIŽANJE CENE!!!

Več podatkov

105,00 €

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 10 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 10 točke ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 2,00 €.

Ena masažna elektroda je oblikovana kot krtača za lase in je namenjena terapiji področja glave, ki ga zaradi poraščenosti, zgolj z aparati ne moremo terapevtsko obravnavati. Lasje namreč preprečujejo neposreden stik elektrode aparata s kožo, ki prevaja elektriko, medtem ko je lasje ne prevajajo. S to masažno elektrodo v obliki krtače obravnavamo težave z glavoboli, plešavostjo, alopecijami, izpadanjem las, težavami s sluhom, ...

Druga masažna elektroda pa je namenjena masažam po intenzivni telesni vadbi, nadalje odpravljanju celulita in pa terapevtskim obravnavam večjih delov telesa, denimo rok, nog ali hrbta. Zaradi svoje oblike se bolje prilega v roko in jo zaradi tega učinkoviteje uporabljamo za vse masažne potrebe. 

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.