SerraEnzyme 250.000 IU

Nov

Serra Enzyme™ 250.000 IU maximalna moč – 90 kapsul s podaljšanim sproščanjem

Serra Enzyme™ High Strength Serrapeptase:

 • Biološki proteolitični encim

 • Proizvaja proti-vnetne mediatorje

 • Podpira mnoge normalne telesne procese

 • Naravno predelan

 • Podaljšano sproščanje za optimalno sistemsko razpoložljivost

Več podatkov

Dobavljivo

49,94 €

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 4 točke ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,80 €.

Kaj je serrapeptaza?

Serra Enzyme™ vsebuje serrapeptazo, ki je naravno prisoten proteolitični encim pridobljen iz sviloprejke. Uporablja se kot sestavni del zdravega prehranjevanja in življenjskega sloga in sicer za razgradnjo določenih beljakovin s hidrolizo. Učinek negativne hidrolize beljakovin pomaga do boljšega izvajanja normalnih telesnih procesov, in sicer:

 • Naravnih procesov zdravljenja

 • Dejavnosti sinusov

 • Tekočinskega ravnovesja

 • Gibljivosti sklepov

 • Post-operativnega celjenja

 • Proti-vnetnih procesov

 • Izločanja odpadnih snovi in strupov


Serrapeptaza podpira in krepi zdravje mišic in sklepov ter zagotavlja normalno zdravje kardiovaskularnega in arterijskega sistema.

Serrapeptazo proizvajajo v laboratoriju po naravnem postopku fermentacije. Najprej so jo odkrili v sviloprejki, kjer je naravno prisotna v prebavnem traktu. Ta imunološko aktiven encim je popolnoma vezan na alfa 2 makroglobulin v bioloških tekočinah in lahko razgrajuje določene vrste beljakovin, pri tem da deluje zgolj na mrtvo tkivo. Študije kažejo, da ta encim v telesu proizvaja proti-vnetne mediatorje, ki zmanjšujejo otekanje, pordelost in bolečine.

Encim blokira izločanje bolečinskih aminov iz vnetega tkiva. Blokiranje aminov se kaže v zmanjšanju otekanja in drugih vnetnih odzivih.

Tako se priporoča tistim s sklepnimi težavami in upočasnjenim celjenjem po poškodbah in po operativnih posegih.

Delovanje Serrapeptaze z učinkom na izboljšano drenažo vpliva tudi na izločanje sluzi, ki je značilno za vnetja dihalnega aparata.

Študije navajajo, da ima Serrapeptaza uravnalni učinek na specifične beljakovine akutne faze, ki so udeleženi v vnetnih procesih. To potrjuje poročilo o občutnem zmanjšanju vrednosti C3 in C4 komplementov, zvišanju beljakovin, ki narede bakterije in druge celice bolj občutljive za delovanje fagocitov, in znižanju koncentracij haptoglobulina, ki je čistilna beljakovina, ki zaustavlja lizosomsko proteazo.

Kako lahko pomaga pri tako raznovrstnih zdravstvenih težavah?

Marsikatero zdravstveno težavo povzročajo mrtvo tkivo, brazgotine ali vnetja. Serrapeptaza razgradi vse to mrtvo in vneto tkivo, ki maši in onemogoča organizem in povzroča toliko različnih simptomov. Za seboj pusti le zdravo tkivo, ki se nato lažje regenerira.

Serra Enzyme™ vsebuje encim Serrapeptazo, ki si je prislužil naziv ... ‘Čudežni encim’.

Njegova razširjena uporaba zadnjih trideset let, 23 študij in uspešna raba s strani zdravnikov po svetu ter gore anekdotičnih dokazov so zagotovilo, da predstavlja pomemben sestavni del vsakršne zdrave prehrane.

Serra Enzyme™ 250.000IU Maximum Strength kapsule s podaljšanim sproščanjem se jemljejo na prazen želodec, kar jim zagotavlja, da se aktivirajo v tankem črevesju in ne v želodcu. Pri tem ni zabeleženih nikakršnih stranskih učinkov ali navzkrižnega delovanja s katerim koli zdravilom ali prehranskim dopolnilom.

Kapsule Serra Enzyme™ vsebujejo 250.000IU naravne Serrapeptaze, znane kot ‘Čudežni encim’, so formulirane tako, da prinašajo maksimalne koristi v najkrajšem možnem času.

Viri

Int J Pharm Investig. 2014 Jan;4(1):5-14. doi: 10.4103/2230-973X.127734.Thermosensitive periodontal sol of ciprofloxacin hydrochloride and serratiopeptidase: Pharmaceutical and mechanical analysis.

SerraEnzyme 250.000IU

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.