SerraPlus+

SerraPlus+

Nov

SerraPlus+™  encim Serrapeptaza obogaten z MSM in minerali v sledovih - 60 kapsul

SerraPlus+™ zagotavlja močno podporo za:

  • Zdrava pljuča

  • Zmanjšanje brazgotin

  • Močne sklepe

  • Prožne kite

Več podatkov

22,95 €

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 2 točke ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,40 €.

V živih rastlinah najdemo celo vrsto encimov, tri temeljne vrste pa so:

• Proteaza (Proteolitik) – razgrajuje različne vrste beljakovin. Serrapeptaza spada v to skupino.

• Amilaza (Amilolitik) – razgrajuje škrob.

• Lipaza (Lipolitik) – razgrajuje maščobe.

Mnogi ljudje tožijo nad težavami s pljuči, sklepi, brazgotinami, lezijami in kitami. Ko enkrat preskusijo SerraPlus+™ hitro spoznajo, zakaj je ta izjemna formula Serrapeptaze in drugih dragocenih hranil njihova najboljša izbira. Spodnje informacije vam bodo pomagale razčistiti, zakaj je SerraPlus+™ verjetno vaša najboljša možnost.

SerraPlus+™ je prehranska encimsko-mineralna formula, ki je zasnovana tako, da vam zagotovi tisto, česar si s vsakdanjo prehrano ne morete. Kot nepogrešljivi del zdravega načina življenja, vam naravna prehrana obogatena z NOVIM dvakrat močnejšim SerraPlus+™ pomaga do trdnejšega zdravja in razreševati težave s trdovratnimi vnetji vseh vrst, poleg tega pa brez stranskih učinkov ščiti vaša pljuča, sklepe, hrustanec in vezivna tkiva ...

Ta izjemno uravnotežena formula v kapsulah z zakasnelim delovanjem za boljšo absorpcijo zagotavlja 80.000IU encima Serrapeptaze, kot tudi 50 mg mineralov v sledovih, ki okrepijo izkoristek encima v tkivih in celicah, ter 350 mg naravnega biološkega žvepla, torej MSM, za pljuča, sklepe, kožo in vezivna tkiva, kar pospešuje učinek encima na ta tkiva.

Sestavine

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.