Serranol

Serranol

Nov

Dopolnilo profesionalne jakosti za krepitev zdravja sklepov, celic, srca, krvnega obtoka, poleg tega pa še zdravih ravni holesterola.

Serranol profesionalne jakosti podpira:

 • zdrave ravni holesterola

 • zdravje srca

 • zdrav krvni obtok

 • zdravje ožilja

 • zdravje sklepov

 • zdravje celic

Več podatkov

41,95 €

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 4 točke ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,80 €.

Dopolnilo profesionalne jakosti za krepitev zdravja sklepov, celic, srca, krvnega obtoka, poleg tega pa še zdravih ravni holesterola.

Serranol profesionalne jakosti podpira:

 • zdrave ravni holesterola

 • zdravje srca

 • zdrav krvni obtok

 • zdravje ožilja

 • zdravje sklepov

 • zdravje celic

Ta edinstvena formulacija združuje dve proti-vnetni učinkovini Serrapeptazo in 95% kurkumin, nadgrajeno za pomirjajočimi učinki Ecklonia Cava in ojačevalcem imunskega sistema vitaminom D3.

Priporočeno doziranje:
1 kapsula 3 krat dnevno
Jemlje se 30 minut pred ali 2 uri po zaužitju hrane.
Upoštevajte navodila svojega zdravnika.
Dnevnega odmerka ne presegajte.
Naj ne bo dosegljivo otrokom.
Serranol je primeren za vegeteriance in vegane.

Sestavine: (na kapsulo)
Bio-Curcumin®(BCM-95) 250mg
Ecklonia Cava izvleček 25:1 50 mg
Serrapeptaza 40.000IU
Vitamin D3 2.000IU 500%
Druge sestavine: maltodextrin, mikrocristalinska celuloza, dikalcijev fosfat, magnezijev stearat.

Bio-Curcumin®
Kurkumin je eden glavnih kurkuminoidov v začimbni koreniki kurkumi, ki predstavlja eno najboljših naravnih proti-vnetnih sredstev, ki spodbuja glutation pri obrambi celic in tkiv pred učinki vnetij, obenem pa modulira imunski sistem. Proučujejo tudi njegove anti-bakterijske, proti-virusne in proti-glivične učinke.

Izvleček Ecklonia Cava
Prebivalci celotne Azije so dolga stoletja uživali izvleček Ecklonia Cava, ki predstavlja vrsto užitne rjave alge. Nabirajo jo v obalnih vodah Japonske, Koreje in Kitajske, vse raziskave pa so potrdile njene izjemne zdravilne učinke.

Serrapeptidaza (Serrapeptaza)
Serrapeptidaza (strokovno Serratia Peptidase) je mnogostranski proteolitični encim, ki razgrajuje neživa tkiva, kakršna so fibrin, plak, krvni strdki, ciste in vnetja vseh vrst in oblik – ne da bi škodovala živo tkivo. Serrapeptaza pomaga z umirjanjem vnetij krepiti splošno zdravje in je krepi celotno naše telo, vključno s prebavnim sistemom, črevesjem, ožiljem, pljuči, sklepi in kjerkoli je potrebno razrešiti vnetne težave.

Vitamin D3
Vitamin D3 je ključen za moč našega imunskega sistema. Celice, ki sestavljajo naš imunski sistem vsebujejo receptorje za vitamin D3. Če v telesu ni prisotnega dovolj vitamina D3, da bi se priključil na receptorje, postanejo imunske celice preslabotne in ne morejo zaščititi telesa pred okužbo. Pomanjkanje vitamina D3 pa je na žalost zelo razširjeno.

Sestavine

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.