D-RibosePlus

Nov

D-RibosePlus™ - Okrepite svoje srce in mišice s tem zdravim sladkorjem

Poleg D-riboze vsebuje še malično kislino in magnezij. Nemenjen je:

  • energetski regeneraciji po intenzivni telesni aktivnosti in stresu

  • energizaciji pri fibromialgiji, sindromu kronične utrujenosti, srčnem popuščanju, angini pektoris
  • tvorbi ATP v srcu in mišicah
  • povečavanju energetskih rezerv celic, tkiv in organov

Več podatkov

Dobavljivo

35,95 €

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 3 točke ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,60 €.

S tem njegove koristi še niso izčrpane. Koristi pri:
  • zdravem delovanju pljuč
  • razstrupljanju in odpravljanju bolečin
  • energizaciji srca in jeter
  • izboljševanju razpoloženja in premagovanju stresa
  • zagotavljanju zdravja tkiv


Količina enega lončka D-RibosePlus™ vsebuje 60 velikih odmerkov D-riboze (5000mg), malične kisline (240mg) in magnezija (60 mg). D-RibosePlus™ je v obliki prahu, tako da jo lahko zmešamo z vodo, drugimi pijačami, ali celo vmešamo v različne jedi.

Kaj je D-riboza?

D-riboza je enostaven sladkor, ki se nahaja v vsaki telesni celici. Je sestavna komponenta molekul ATP poleg tega pa je tudi sestavina genetskega materiala, deoksiribonukleinska kisline (DNK) in ribonukleinska kisline (RNK).

Čeprav D-ribozo proizvaja vsaka celica telesa, je ta proces zelo počasen in je ne more proizvesti potrebno količino, ko je pod stresom, kot med pomanjkanjem kisika in prekinjenega dotoka krvi po kapi ali infarktu.

Za najboljše rezultate je D-Riboza sinergično kombinirana z malično kislino in magnezijem. Več o D-ribozi si lahko preberete tukaj.

Kaj je malična kislina?

Malično kislino je prvi osamil iz jabolčnega soka Carl Wilhelm Scheele leta 1785. Malična (jabolčna) kislina se pridobiva iz prehranskih virov, nastaja pa tudi v telesu znotraj Krebsovega cikla limonske kisline. Je zelo pomembna pri proizvodnji energije v telesu, tako v aerobnih in anaerobnih pogojih. V obliki prehranskega dopolnila se koristi predvsem za izboljševanje športnih rezulatov.

Odkrili so, da uživanje malične kisline v kombinaciji z magnezijem odpravlja simptome fibromialgije (vključno z bolečinami). Študije razkrivajo, da malična kislina zaradi svojih antioksidantnih in proti-vnetnih značilnosti prinaša koristne učinke pri obolenjih srca, kar lahko pomaga pri zdravljenju ishemije srčne mišice, za katero je značilen zmanjšan dotok krvi v srčno mišico. Malična kislina lahko zagotavlja velikansko podporo našemu prebavnemu traktu, ter krepi presnovo in razstrupljanje telesa. Magnezijev malat je morda lahko vaša najboljša izbira za odstranjevanje neželenih količin nakopičenega aluminija iz telesa. Malična kislina brez težav prehaja pregrado kri-možgani in se tam veže na aluminij, kar predstavlja odličen način odstranjevanja nakopičenega aluminija iz telesa.

Kaj je magnezijev malat?

Magnezijev malat je spojina magnezija in malične kisline. Magnezij je naravno prisoten mineral, ki je v telesu po zastopanosti na četrtem mestu in je nujen pri več kot 300 presnovnih procesih. Magnezij je pomemben za mnoge telesne sisteme, še posebej za kostnega, mišičnega in živčnega. Po izsledkih študij je dopolnjevanje magnezija izjemno pomembno, saj večina odraslih ni deležna zadostnih, priporočenih količin tega minerala, saj starost in zdravila poslabšujejo njegovo absorpcijo.

Skupaj z malično kislino se magnezijev malat pogosto priporoča kot terapija pri fibromialgiji in sindromu kronične utrujenosti. Obe spojini pomagata pri proizvodnji energije v obliki adenozin trifosfata (ATP), katerega pri obeh obolenjih najverjetneje primanjkuje. Magnezijev malat poleg tega pomaga odstranjevati nevarno nabiranje aluminija v možganih ljudi, ki jim primanjkuje magnezija.

Sestavine

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.