L-Carnitine +CoQ10

Nov

L-Carnitine +CoQ10 60 kapsul

L-karnitin + CoQ10 pomaga našemu telesu pri:
  • povečanju energije
  • topljenju maščob
  • normalnem zdravju srca in jeter
  • boju s prostimi radikali
  • je del zdrave prehrane in predpisanega režima vadbe

Več podatkov

Dobavljivo

33,95 €

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 3 točke ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,60 €.

L-Carnitine + CoQ10 Trojna moč

Kaj je L-Carnitine?

L-karnitin ni amino-kislina v ozkem pomenu besede (saj se ne uporablja kot nevrotransmiter ali pri sintezi beljakovin). In vendar je L-karnitin v mnogih pogledih zelo podoben amino-kislinam, zato se ga pogosto uvršča mednje.

L-karnitin ("L" se nanaša na kemično polarnost) se v telesu uporablja za transport dolgo-verižnih maščobnih kislin do mitohondrijev v naših celicah, kjer se pokurijo za energijo. Glede na to, da je kurjenje maščob tako pomemben vir mišične energije, se kaže pomanjkanje L-karnitina kot pomanjkanje energije in mišično šibkost.

Pomanjkanje L-karnitina se izkazuje tudi kot duševna zmedenost ali 'megla' v glavi, angina pektoris (bolečine v predelu srca) in prekomerno pridobivanje telesne teže.

Rešitev prinaša trojno močni L-Carnitine+CoQ10

Če maščob ne kurimo, potem jih shranjujemo. To več kot očitno vodi v celo vrsto zdravstvenih težav, in sicer v maščobne obloge. Dopolnjevanje L-karnitina lahko pomaga preprečevati zamaščenosti, še posebej v srcu in jetrih (kar je še pogostejše pri tistih, ki redno uživajo alkoholne pijače).


Sestavine

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.