Hitro okrevanje po virusni okužbi

Nov

Dr. Thomas E. Levy

Hitro okrevanje po virusni okužbi

Mehka vezava, 198 strani

Virusne okužbe so nočna mora sodobne medicine. Pa brez potrebe. To je posledica tega, da v medicini uporabljajo izključno patentirana zdravila, ki edina prinašajo ekstremne dobičke, a so pri virusih brez moči. Po drugi strani je znanih kar nekaj naravnih spojin, ki so varna, poceni in predvsem izjemno učinkovita.

Več podatkov

23,70 €

z DDV

Ključni namen te knjige je pojasniti, da so skoraj vsi akutni virusni sindromi ozdravljivi in to nepredstavljivo hitro. To zajema še posebej virusne okužbe dihal, ki vključujejo tudi covid in vse prihodnje patogene, ki se lahko pojavijo zaradi mutacij ali uhajanj iz laboratorijev.

Hitro okrevanje po virusni okužbi; dr. Thomas E. Levy

V knjigi je v središče postavljeno zdravljenje Covida in drugih respiratornih virusov, ki je enostavno, hitro, učinkovito in izjemno poceni. Prav tako nima nobenih nevarnih stranskih učinkov in je na voljo vsakomur. Povsem normalno je, da se bojimo okužbe, ki lahko resno ogrozi naše zdravje, še posebej, če menimo, da se ji ne moremo izogniti ali da je ne moremo pozdraviti.

Večina svetovnega prebivalstva je obstala ob pandemiji covida. Vendar, kot že dolgo vemo, lahko zdrav imunski sistem uniči vse patogene, na katere naleti. A včasih celo močan imunski sistem potrebuje malce pomoči, da ohranja telo v dobri kondiciji.

Ključni namen te knjige je pojasniti, da so skoraj vsi akutni virusni sindromi ozdravljivi – in to nepredstavljivo hitro.

Če hočemo zaustaviti katerokoli pandemijo, vključno s covidom, je ključnega pomena ne le to, da zdravilo obstaja, ampak mora biti tudi izjemno poceni, dostopno povsod, njegova uporaba enostavna, povsem netoksično in da za učinkovanje ne zahteva intervencije zdravnika ali bolnišnice. 

Ta trenutek obstaja le eno, ki zadosti vsem naštetim kriterijem. To je: nebuliziran vodikov peroksid.

Vdihavanje nebuliziranega vodikovega peroksida se je izkazalo za zelo učinkovito pri hitrem odstranjevanju vsakršnih patogenov iz sinusov, nosu, grla in globin pljuč. Razlog, zakaj je nebulizacija vodikovega peroksida tako popolna terapija za kakršen koli akutni respiratorni virus, je podrobno opisan v nadaljevanju in v tem trenutku ne potrebuje podrobnejše razlage.

Terapija z vodikovim peroksidom je tipični predstavnik biooksidativne terapije, ki jo podrobneje predstavljamo v tej knjigi. V to kategorijo prištevamo še vitamin C, ozon, ultravijolično obsevanje krvi in hiperbarično kisikovo terapijo. Vse našteto ima skupne poti uničevanja kužnih patogenov. 

Iz vsebine:

  • Kako popolnoma odpraviti covid?
  • Izjemne zdravstvene lastnosti vodikovega peroksida

  • Zdravljenje in preprečevanje virusnih okužb dihal

  • Kaj je sindrom prepustnega črevesja?

  • Obnavljanje normalnega črevesnega delovanja

  • Ali obstajajo učinkoviti načini zdravljenja covida?

  • Zgodnje odkrivanje in zdravljenje virusne okužbe

  • Preventiva in vzdrževanje

  • Razumevanje vzroka vseh kroničnih bolezni

Pomembno pojasnilo o trditvah v tej knjigi

Večina pomembnih znanstvenih trditev, ki so navedene skozi celotno knjigo, se nanaša neposredno na reference v strokovno pregledani znanstveni literaturi. Večina podatkov izvira iz najprestižnejših znanstvenih strokovnih revij. S storitvijo, ki jo ponuja spletna stran PubMed, so takšne informacije zlahka in hitro dosegljive.

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.

Dostopnostvsem.com