Selen v tekoči koncentrirani ionski obliki 60 ml

Nov

Selen v tekoči koncentrirani ionski obliki 60 ml

Good Health Naturally ionski selen:

  • podpira normalno delovanje ščitnice

  • podpira normalno delovanje imunskega sistema

  • prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom

  • podpira zdravje kardio-vaskularnega sistema

  • podpira zdrave ravni krvnega sladkorja

Več podatkov

Dobavljivo

19,95 €

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 1 točka zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 1 točka ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,20 €.

Tekoči ionski selen je bogato, koncentrirano tekoče prehransko dopolnilo, ki zagotavlja našemu organizmu selen, in sicer ionsko obliko tega elementa v sledovih. Ne vsebuje primesi kvasovk. Ta edinstveni ionski selen je v obliki tekočine, za katero so raziskave potrdile, da je najkoristnejša in jo telo najboljše sprejema za popolno absorpcijo in takojšnje delovanje.

Selen je pomemben za pravilno izvajanje mnogih telesnih procesov, poleg tega pa izboljšuje delovanje drugih antioksdantov. Selen podpira optimalno delovanje mnogih naravnih sistemskih procesov, vključno z kardio-vaskularnim sistemom, ohranjanjem zdravih ravni krvnega sladkorja in optimalnega celičnega zdravja. Ljudje koristijo selen za podporo žlezam z notranjim izločanjem, sklepom in imunskemu sistemu, poleg tega pa potekajo raziskave potencialne rabe pri poškodbah in za zmanjšanje stranskih učinkov kemoterapije

Ta ionski selen je v izjemno koncentrirani obliki, ki je povsem naravna. Primeren je tudi za vegeteriance. Ne vsebuje GSO. Vsebina 60 ml stekleničke koncentrirane raztopine ionskega selena zadostuje za povprečno 48 dni. Vsaka steklenička je opremljena s kapalko, s katero lahko nadzorujemo in določamo odmerek ionskega selena.

Ionic Selenium 60 ml

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.