Vitamin E Tocotrienols

Nov

Naturally Better Vitamin E Tocotrienols pomaga pri:
  • rasti las
  • celjenju poškodb po možganski kapi
  • alzheimerjevi bolezni
  • ne-alkoholnem obolenju zamaščenosti jeter
  • obrambi srca - prožnosti arterij
  • zniževanju holesterola
  • imunskem delovanju
  • izboljševanju zdravja kože

Več podatkov

Dobavljivo

24,95 €

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 2 točke ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,40 €.

Niso vse oblike vitamina E enake. Ena od oblik se absorbira do 300% boljše.

Vitamin E je naravno prisoten v različnih oblikah, kot Tokoferol in kot Tokotrienol, in naprej obe obliki še vsaka v štirih oblikah in sicer alfa, beta, gama in delta.

Tokotrienoli se do 300% boljše in bolj učinkovito absorbirajo od Tokoferolov. Tokoferoli so na splošno prisotni v običajnih jedilnih oljih, najbogatejši vir tokotrienolov pa je deviško neobdelano palmovo olje, rastlinsko olje, ki je povsem brez trans-maščob. Vsi tokotrienoli imajo močne zdravilne učinke, delta-tokotrienol pa med njimi najmočnejše. Tokotrienol imajo tri dvojne vezi na nenasičeni strani, kar zagotavlja pomemben prispevek k njihovim zdravilnim učinkom.

Študije razkrivajo, da je oralno uživanje tokotrienolov učinkovit način zviševanja njihove ravni v krvni plazmi do koncentracij, ki pomagajo zaščititi naše zdravje.

Tokotrienoli v palmovem olju
Raziskovalci Medicinske šole Univerze Connecticut so razkrili naslednje: Gama tokotrienoli zagotavljajo med vsemi izomeri tokotrienola najmočnejše zaščitne učinke za srce. To je zelo pomembno odkritje, saj je gama-tokotrienol (vključno z gama-tokoferolom) najpogosteje prisoten v naši prehrani. Delta-tokotrienol ponuja pri zaščiti srca najmanjše učinke. Vsi tokotrienoli pa imajo veliko močnejše zaščitne učinke za srce od običajnega alfa-tokoferol vitamina E. Gama-tokotrienol in alfa-tokotrienol izkazujeta najmočnejše zaščitne učinke za srce, delta-tokotrienol pa najšibkejše.

Tako kot je v naravi (palmovo olje, itd.) vsebuje tudi Naturally Better Vitamin E Tocotrienols najvišje ravni gama in alfa-tokotrienolov, kar predstavlja najboljšo izbiro prehranskega dopolnila z mešanimi tokotrienoli za zaščito zdravja srca.

Tokotrienoli spadajo v družino v maščobah topnih vitaminov E in zagotavljajo zdravilne učinke, kot so zniževanje ravni holesterola, izboljševanje prožnosti arterij, izboljšanje delovanja srčnih prekatov in nazadovanje ateroskleroze.

Naturally Better Vitamin E Tocotrienol sistem zagotavlja konsistentno oralno absorpcijo tokotrienolov. Vsebuje mešanico olj in prehranskih emulgatorjev v razmerju, ki zagotavlja samo-topljenje v prebavnem traktu. Poleg tega Naturally Better Vitamin E Tocotrienols omogoča absorpcijo tudi skozi limfni sistem. Ta pristop zagotavlja hitro absorpcijo tokotrienolov neodvisno od prehranskih maščob ali zaužite hrane.

Tokotrienoli in tokoferoli so močni antioksidanti in 100% naravni.

Vitamin E Tokotrienoli

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.