Blockbuster Allclear

Blockbuster Allclear

Nov

Je to najmočnejša encimska formula na tržišču? Zdaj v obliki kapsul s podaljšanim delovanjem in 80.000IU serrapeptaze po odmerku!

Blockbuster AllClear™ zagotavlja podporo pri:

  • zdravju arterij in kardiovaskularnega sistema,

  • zdravem krvnem tlaku in krvožilnem sistemu,

  • zdravju pljuč in bronhijev,

  • zdravju prebavnega sistema,

  • zdravju oči in možganov

  • zdravem staranju

Več podatkov

42,95 €

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 4 točke ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,80 €.

BlockBuster AllClear™ je, v vsakem pogledu, najboljša in najmočnejša dostopna encimska formula, VENDAR nam, ko govorimo o vašem zdravju, to ne zadostuje. Zato smo se odločili, da ga naredimo še močnejšo in še učinkovitejšo.

BlockBuster AllClear™ uporabljajo tisti, ki hočejo pri svojem zdravju najmočnejšo podporo. Raziskave so pokazale, da čeprav je BlockBuster AllClear™ že sedaj izjemen, le-tega še dodatno izboljšamo, zato smo izvedli naslednje spremembe:

V kapsulah s podaljšanim delovanjem se nahaja natančna mešanica močnih encimov, kot so serrapeptaza, nattokinaza, prebavni encimi, antioksidanti in proantocianidini, kot sta izvleček grozdnih pečk in Pycnogenol®, kar pomeni, da sedaj zadosti pričakovanjem tudi tistih, ki zahtevajo najvišjo raven podpore svojemu zdravju ali pač njegovo dolgoročno vzdrževanje.

Sestavine Blockbuster AllClear™

Kaj je serrapeptaza?

Serrapeptaza je proteolitski encim (proteaza), ki ga pridobivajo iz mikroorganizma Serratia E15. Histološke študije so za serrapeptazo razkrile specifični proti-vnetni učinek, veliko močnejši od učinka drugih proteolitskih encimov. Ta imunološko aktivni encim je popolnoma vezan na alfa-2 makroglobulin v bioloških tekočinah.

Serrapeptaza tako pomaga raztapljati ne-živo tkivo, krvne strdke, ciste, arterijski plak in odpravljati vnetja vseh vrst in oblik. Njegova uporabnost je sila raznolika in zajema praktično vsako zdravstveno težavo, ki jo povzroča vnetje ali neživo tkivo, zato naj postane sestavni del vsakodnevnega prehranskega programa za zaščito zdravja.


Kaj je nattokinaza?

Nattokinaza je močno prečiščen encim, ki ga pridobivajo iz priljubljenega japonskega živila natto, ki je prekuhana soja fermentirana z bakterijsko kulturo Bacillus natto.

Natto so na Japonskem stoletja dolgo uporabljali kot ljudsko zdravilo za obolenja srca in kardiovaskularnega sistema.

Nattokinaza pomaga preprečevati poapnenje arterij in kaže obetavne učinke pri možganskih krvavitvah in srčnem infarktu, hemoroidih, krčnih žilah, senilni demenci, diabetesu, fibromialgiji, mišičnih krčih, počasnem zdravljenju in kroničnih vnetnih procesih.


Kaj je proteaza?

Proteaza je odgovorna za prebavljanje beljakovin v zaužiti hrani, pri čemer gre za verjetno eno najtežje prebavljivih snovi. Zaradi tega velja proteaza za enega najpomembnejših encimov, kar jih imamo. Če je prebavni proces nepopoln, lahko neprebavljene beljakovine končajo v našem krvnem obtoku, kot tudi v drugih predelih našega telesa.

Ko jemljemo večje količine proteaze, nam ta lahko pomaga čistiti naše telo vseh neželenih beljakovin iz našega krvnega obtoka, kar nam povrne energijo in ravnovesje.


Kaj je lipaza?

Lipaza je esencialni encim, ki je odgovoren za razgradnjo (hidrolizo) maščob (lipidov) v osnovnejše komponente, ki se zlahka absorbirajo skozi črevesne stene.

Ta proces se vrši, ko deluje lipaza kot katalizator v procesu hidrolize, v katerem se trdne maščobe in olja razgrajujejo na njihove komponente, torej monogliceride, digliceride, glicerol in proste maščobne kisline.


Kaj je amilaza?

Amilaza je prebavni encim, ki deluje na škrob v hrani, in sicer ga razgrajuje na manjše molekule ogljikovih hidratov. Ker pomaga telesu pri prebavljanju in izločanju odmrlih belih krvničk, nam optimalna dejavnost amilaze pomaga izogibati se degenerativnim obolenjem. Ob odsotnosti ustrezne dejavnosti amilaze občutimo prekomerno vzdraženost. Nizka raven amilaze velja za dejavnik tveganja za različna obolenja, kot so diabetes tipa 2, povišan krvni sladkor, hipoglikemija, želja po sladkorju in ogljikovih hidratih ter mnoge oblike občutljivosti na hrano.

Zdravstvene koristi amilaze vključujejo podporo mnogim drugim encimom pri zagotavljanju njihove koristi v procesu prebave in zdravja imunskega sistema, umirjanje imunskega odziva, zagotavljanje odpornosti na otekanje in rdenje, zaviranje metastaziranja celic in zmanjševanje učinkov staranja.


Kaj je celulaza?

Celulazo naravno proizvajajo različne simbiotične glive, protozoje in bakterije, ki so sposobne katalizirati celulozo (razgraditi celulozo, ogljikov hidrat, ki sestavlja največji del zunanje celične strukture žilnih rastlin).

Encim celulaza pomaga pri hidrolizi celuloze v energetsko bogati krvni sladkor, kar prispeva k uravnavanju ravni krvnega sladkorja. Poleg tega pomaga ohranjati optimalne ravni holesterola v krvi, koristi celičnim membranam pri obrambi pred prostimi radikali, strupenimi kemikalijami in drugem, kar jim lahko škoduje.

Poleg teh koristnih učinkov celulozni encimi pomagajo tudi pri razgradnji celuloznega biofilma, ki ga proizvajajo razne vrste patogenov ter pri razgradnji polisaharidov v mikrobnih biofilmih.


Kaj je laktaza?

Laktaza je encim, ki hidrolizita mlečni sladkor (laktozo) v sestavne dele, torej glukozo in galaktozo, in pomaga pri prebavljanju mlečnih izdelkov, kot so sladoled, mleko in siri.

Za encim laktazo so ugotovili, da pomaga pri prebavnih težavah in preobčutljivosti na laktozo. Tako jo lahko uporabljamo za zmanjšanje črevesnih vetrov in napihnjenosti ter tudi drugih prebavnih motenj, kot je denimo kronična driska ali trebušni krči.


Kaj je izvleček acerole?

Najvišjo vsebnost naravnega vitamina C najdemo v južnoameriški vrsti češnje, aceroli. Njen izvleček je zaradi svojih potrjenih zdravilnih učinkov našel pot do silno široke uporabe. Tako se koristi za preprečevanje mnogih obolenj povezanih s starostjo, izkazuje pa tudi mnogo citotoksičnih učinkov, zaradi česar nekateri verjamejo, da je koristen pri zdravljenju raka. Raziskave se nadaljujejo.

Izvleček acerole deluje kot uničevalec prostih radikalov v koži, vsebuje pa tudi mineralne soli, ki pomagajo vračati minerale v obremenjene predele kože. Deluje tudi antibakterijsko in proti-glivično, zato se ga uporablja pri zdravljenju običajnega prehlada, nahoda, driske in bolečega grla.


Kaj je izvleček amle?

Amla ali indijska kosmulja je bogata s hranili in bogat vir vitamina C, spojin kot so polifenoli, železo, cink, karoteni in vitamin B. Zaradi svoje vsebnosti tanina deluje kot močan antioksidant, kar ji omogoča izjemne sposobnosti nevtralizacije prostih radikalov, še posebej v kombinaciji s polifenoli.

Amla naj bi po mnenju mnogih pomagala zniževati holesterol za zdravo srce, pomagala nadzorovati diabetes in njegove zaplete, celo koristila pri upočasnjevanju procesa staranja, ter potencialno ščitila pred degenerativnimi obolenji, želodčnimi težavami in težavami z jetri.


Kaj je oljčno-limonina mešanica?

Oljčno-limonina mešanica je močan antioksidant, ki je zaradi svoje vsebnosti polifenolov učinkovit pri zniževanju slabega holesterola, razkrivajo študije. Polifenoli pomagajo preprečevati kardiovaskularna obolenja, različne vrste raka in osteoporozo ter naj bi koristila pri preprečevanju nevro-degenerativnih obolenj in diabetesa mellitus.


Kaj so minerali v sledovih (koralni kalcij)?

Koralni minerali se dobro absorbirajo zaradi svoje naravne sposobnosti, da se spremenijo v ionsko obliko ob stiku z vlago. Koralni kalcij vsebuje predvsem kalcijev karbonat, čeprav so prisotni tudi drugi pomembni minerali v sledovih.

Naravna sposobnost prehajanja v ionsko stanje v kombinaciji s polnim spektrom prisotnih mineralov v sledovih, je razlog, da je to dobra oblika kalcija, ki pomaga uravnavati občutljivo ravnovesje pH telesnih tekočin in tkiv.

Koralni kalcij se pogosto koristi za zviševanje bazičnosti krvi in telesnih tekočin, ko se pH preveč zniža. Nizek krvni pH, pogosto poimenovan kronična acidoza, je glavni vzrok raztapljanja kosti in osteoporoze.


Kaj je Bacillus coagulans?

Bacillus coagulans je edinstven probiotik, ki tvori spore, in za katerega so ugotovili, da je občutno koristnejši od tistih probiotikov, ki jih najdemo v jogurtu ali drugih tradicionalnih probiotikih, in sicer zaradi tega, ker bolje prenese okolje želodca, boljše kolonizira črevesje in proizvede več mlečne kisline.

Bacillus coagulans krepi imunski sistem ter pomaga pri zdravljenju obolenj kot so hiperlipidemija, sindrom vzdraženega črevesja, chronova bolezen, osteoartritis in revmatoidni artritis. Če ga uživamo ob jedi, krepi zdravje prebavil, s čemer pomaga preprečevati želodčne težave in podhranjenost, obenem pa nas ščiti pred težavami povezanimi s slabo prebavo.


Kaj je proteaza S?

Proteaza S (nekoč znana kot Seaproza S) se na Japonskem uporablja že več kot 30 let. Proteaza S naravni antibiotik, ki lahko uniči bakterije, ki povzročajo mnoge od najpogostejših in nevarnih obolenj. Potrebnih je še več študij, a njene koristi vključujejo: anti-bakterijske učinke na streptokoke, bronhitis, itn.

Proteazo S pridobivajo iz glive Aspergillus melleus, in je, tako kot serrapeptaza in nattokinaza, proteolitski encim (torej vrsta proteaze), kar pomeni, da razgrajuje beljakovine. Proteaza S lahko učinkovito odpravi sluzi s tem, da razgradi dolge verige mukoproteinov, zaradi česar jih lažje izkašljamo.


Kaj je izvleček grozdnih pečk?

Izvleček grozdnih pečk prinaša s svojimi flavonoidnimi fitohranili neverjeten antioksidantni potencial. Ti polifenoli vključujejo resveratrol in edinstvene oligomerne proantocianidinske komplekse (OPC's).

BlockBuster AllClear™ vsebuje koncentriran vir OPC’s. Ti antioksidanti pomagajo ščititi celice pred poškodbami s strani prostih radikalov, poleg tega pa izboljšujejo zdravje krvnega obtoka. Najmočnejša oblika se nahaja prav v izvlečku grozdnih pečk, saj vsebuje kar 95% OPC's, kar je več kot v kateremkoli drugem antioksidantnem izvlečku.


Kaj je piknogenol?

Dodano je tudi eno najmočnejših prehranskih dopolnil z neverjetno zgodovino podrobno dokumentiranih raziskav. Antioksidant piknogenol pomaga zniževati visok krvni tlak. Pridobivajo ga iz lubja belega bora, vsebuje pa močan antioksidants, ki je namenjen krepitvi krvnih kapilar.

Raziskave so razkrile, da je Pycnogenol® po svoji antioksidativni moči 50 krat močnejši od vitamina E in 20 krat močnejši od vitamina C. Pycnogenol se tako uporablja v borbi proti kapilarnem popuščanju in krčnim žilam, diabetični retinopatiji, oteklim nogam in drugim vnetnim stanjem ven in kapilar.

Kaj je polikosanol?

Polikosanol je jasno definirana mešanica kompleksnih alifatskih alkoholov, ki jih pridobivajo iz smole sladkornega trsa in sicer zaradi njegovega učinka na zniževanje holesterola.

V našem telesu polikosanol znižuje ravni skupnega holesterola predvsem z zniževanjem trigliceridov (maščob), LDL-holesterola ("slabi holesterol"), ki prevladuje v našem krvnem obtoku, poleg tega pa zvišuje naš HDL-holesterol ("dobri holesterol"), ki ga je količinsko manj.

Sestavine

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.