Nattokinaza

Nattokinase™

Nov

Nattokinase™ v kapsulah s podaljšanim delovanjem

Ta močni fibrinolitičen encim zagotavlja:

  • Normalizacijo ravni fibrina, kar omogoča boljši krvni obtok

  • Normalizacijo krvnega tlaka

  • Bolj učinkovit krvni pretok med dolgotrajnim sedenjem in na napornih dolgotrajnih medcelinskih letih

  • in še veliko več ...

Več podatkov

27,95 €

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 2 točke ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,40 €.

Nattokinase™ (fibrinaza) je močan fibrinolitični encim, ki ga pridobivajo in pazljivo prečistijo iz tradicionalnega japonskega živila imenovanega Natto.

Raziskave so razkrile, da Nattokinase™ pomaga telesu pri razgradnji in raztapljanju nezdravih in nevarnih krvnih strdkov, krepi njegovo fibrinolitično sposobnost in pomaga zniževati previsok krvni tlak.

Človeško telo proizvaja več vrst encimov za tvorjenje strdkov, a le enega glavnega za njihovo razgradnjo in raztapljanje - plazmin. Delovanje nattokinaze je močno podobno plazminu.

Po navedbah dr. Martina Milnerja iz Centra za naravno medicino v Portlandu, Oregon, je nattokinaza še posebej učinkovit encim zato, ker okrepi naravno sposobnost telesa pri boju s krvnimi strdki na več načinov, ker je tako zelo podobna plazminu in ker raztaplja fibrin neposredno. Poleg tega tudi povečuje telesno tvorbo tako plazmina kot tudi drugih spojin za raztapljanje strdkov, vključno z urokinazo (ki nastaja v telesu).

Kapsule Nattokinase™ podjetja Good Health Naturally Nutrition™ vsebujejo poleg nattokinaze še eno močno antitrombično spojino, rutin.

Sestavine Nattokinase™


Kaj je nattokinaza?

Nattokinaza je močno prečiščen encim, ki ga pridobivajo iz priljubljenega japonskega živila natto. To je prevreto sojino zrnje, ki je fermentiralo z bakterijo imenovano Bacillus natto.

Natto so stoletja uporabljali kot ljudsko zdravilo za obolenja srca in kardiovaskularnega sistema.

Nattokinaza tako pomaga preprečevati poapnenja arterij ter kaže obetavne rezultate pri možganskih krvavitvah in srčnem infarktu, hemoroidih in krčnih žilah, senilni demenci, diabetesu, fibromialgiji, mišičnih krčih, počasnem celjenju in kroničnih vnetjih.


Kaj so EPA?

Rutin je rastlinski pigment (flavonoid), ki ga najdemo v določenih vrstah sadja in zelenjave, za katerega so ugotovili, da je sposoben utrjevati krvne žile in de ga koristi pri krčnih žilah, notranjih krvavitvah, hemoroidih iz za preprečevanje možganskih kapi zaradi poškodovanih ven ali arterij (hemoragična kap).

Rutin je lahko učinkovit pri preprečevanju tako arterijskih strdkov, ki povzročajo srčni infarkt in možgansko kap, ter venskih strdkov, ki povzročajo globokovensko trombozo in pljučni embolizem, čeprav gre pri teh težavah za različne mehanizme nastanka.


Zakaj jemati Nattokinase™?

  • Brezčasno zdravilo – Kot živilo se Natto koristi že več kot 1000 let. Zaradi njegovih zdravilnih koristi za srce in krvožilje se koristi že več kot 50 let, še posebej na Japonskem.

  • Podpira boljši pretok krvi, saj Nattokinase™ normalizira fibrin, kar povzroči boljšo cirkulacijo krvi po ožilju.

  • Nattokinase™ ije odlična podpora normalnemu krvnemu pretoku med dolgotrajnim sedenjem ali na napormih medcelinskih letalskih poletih.

  • Nattokinase™ je primerna za vegane.

  • Temeljito raziskana - Ta encim so raziskovali po celem svetu in prišli do trdnih dokazov o njegovem delovanju in koristih. Samo na spletnem portalu PubMed je bilo v zadnjih 30 letih objavljenih več kot 50 študij.

  • Good Manufacturing Process (Odličnost v proizvodnji) – Proces pridobivanja zagotavlja analizo in nadzor vseh stopenj procesa in materialov, kar zagotavlja največjo stabilnost in učinkovitost.


Sestavine
Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.