Active Life celični glutation v pršilu za pod jezik 60 ml

Nov

Koristi glutationa:
  • preprečuje poškodbe možganov in živcev

  • veže in odstranjuje zdravju nevarne toksine

  • ščiti našo DNK pred škodljivim oksidativnim stresom

  • zmanjšuje tveganje za parkinsonovo, alzheimerjevo in druga obolenja in upočasnjuje njihovo napredovanje

  • z zaščito telomerov povečuje dolgoživost

  • zvišuje ravni aktivnega, zaščitnega glutationa

Več podatkov

42,95 €

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 4 točke ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,80 €.

Glutation je ključna molekula v telesu. Kot najpomembnejši medcelični antioksidant, glutation uravnava vse ostale antioksidante, medtem ko preprečuje poškodbe pomembnih celičnih komponent, ki jih povzročajo prosti radikali kisika in peroksidi.

Organizem sicer sam tvori glutation, vendar strupi iz okolja in prehrane, čustvena obremenitev in razna obolenja znižujejo ravni glutationa in s tem našo imunsko sposobnost. Zaradi tega je naš organizem manj zaščiten pred vnetji, lahko pa to tudi upočasni naravne procese celične obnove. 

Advanced Cellular Glutathione® (ACG) Extra Strenght je sad obsežnih kliničnih študij. Na voljo je v obliki ustnega pršila in učinkovito zvišuje medcelične ravni glutationa za več kot 10% že po vsega sedmih urah.

Izjemno učinkovitost pršila Advanced Cellular Glutathione® (ACG) Extra Strenght zagotavlja atomiziran vnos dopolnila, absorpcija skozi sluznico pod jezikom in trenutno biodostopnost ključnih molekul na celični ravni.


Odmerek:
Ohranjevalni - 6 brizgov zjutraj in zvečer
Povečan - 12 brizgov zjutraj in zvečer

Vsebina zadostuje za 30 dni redne uporabe pri ohranjevalnem odmerku.

Sestava: N-acetil L-cistein, Acetil L-karnitin, L-glutamin, L-glutation tripeptid (reduciran), lipoična kislina (R-frakcija), askorbinska kislina in naravno prisotni minerali v sledovih.
Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.