DENAS silikonske pasovne elektrode JUBILEJNA PONUDBA

DENAS silikonske pasovne elektrode JUBILEJNA PONUDBA

Nov

Nov tehnološko naprednejši komplet silikonskih pasovnih elektrod sestavljajo tri mehke in upogljive elektrodne plošče, ki še olajšajo terapijo in jo naredijo prijetnejšo ter učinkovitejšo.

Več podatkov

98,00 €

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 9 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 9 točke ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 1,80 €.

DENAS komplet silikonskih pasovnih elektrod sestavljajo tri mehke silikonske plošče s špiralnimi elektrodami iz elektro prevodnega silikona ter pritrdilni trakovi različnih dolžin z velcro ježki za namestitev na telo. Pasovne elektrode so namenjene obravnavi težje dostopnih predelov na hrbtu, bedrih, vratu in ramenih. Ravno tako so uporabne za istočasno obravnavo večjih predelov telesa.

 

Zanesljivo pritrjevanje elektrod na telo zagotavlja udobje terapevtske obravnave: pacient se lahko udobno namesti na stolu in terapija z DENAS aparatom se izvaja samodejno.

 

DENAS pasovne elektrode omogočajo optimiziranje postopka dinamične elektro nevro-stimulacije. Povečanje področja obravnave omogoča skrajšanje časa potrebnega za obravnavo, zaradi česar postane ta učinkovitejša.

 

DENAS pasovne elektrode se preprosto in čvrsto pritrdijo na določen del telesa, na okončine, sklepe. Pacientu je udobno, saj lahko opravi obravnavo z aparatom pasivno in brez dodatnega napora. 

 

DENAS pasovne elektrode so namenjene obravnavi:

- bolečin in zdravstvenih težav na težje dostopnih mestih na hrbtenici in vratu (artritis, aritmija, miotonija, osteohondroza, podhladitev, poškodbe, vnetje)

- bolečin ali nelagodja v mišicah spodnjih ali zgornjih okončin (miositis, pretreniranost, zvini, poškodbe)

- bolečinah v sklepih (artritis, artroze, poškodbe)

- segmentalni obravnavi hrbtenice 

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.