Znižana cena!

Denas-Reflexo

Nov

Denas refleksoterapija in masaža biološko aktivnih predelov na stopalih

Zunanja terapevtska elektroda DENAS-REFLEXO je namenjena učinkovitemu vplivanju na biološko aktivne refleksološke predele na stopalih, najsi bo kot večkratna terapija bolnikov na zdravljenju v bolnišnicah ali za domačo uporabo. Elektroda se aktivira s priključitvijo na aparate serije Denas ali DiaDENS.

Več podatkov

Dobavljivo

Posebna cena velja še::

153,99 €

z DDV

177,00 € z DDV

-13%

Uporaba elektrode DENAS-REFLEXO omogoča:

  • izvajanje terapije organov in drugih delov telesa s stimuliranjem refleksoloških predelov;

  • izvajanje udobnih, priročnih in dolgotrajnejših terapevtskih tretmajev v udobju lastnega doma.

Elektroda DENAS-REFLEXO ne omogoča zgolj lokalizirane terapije stopal (sklepov in krvnih žil), ampak koristno vpliva na počutje in odzive celotnega organizma. Refleksni predeli na stopalih so neposredno povezani z notranjimi organi in telesnimi sistemi, kar nam omogoča terapevtsko vplivanje na njihovo delovanje.

Zunanja elektroda DENAS-REFLEXO je narejena iz sodobnega elektro-prevodnega sintetičnega materiala, ki je odporen na udarce. Elektroda je kvadratne oblike z ralo izbočenostjo v sredini, na površini pa jo krasijo zaobljene bodice, ki točkovno prenašajo impulze v kožo.

Takšna oblika omogoča tesen stik s celotno površino kože podplata, vključno s stopalnim lokom, kar seveda pomaga dosegati polno učinkovitost DENAS terapije. Poleg tega te zaobljene bodice pomagajo mehansko spodbujati receptorje v koži in zagotavljajo dodatne učinke. Za uporabo elektrode DENAS-REFLEXO niso potrebni kakšni posebni pogoji. Prostor, kjer se terapija izvaja, mora biti suh in topel, med terapijo uporabnik udobno sedi v položaju, ki omogoča tesen stik kože stopal z elektrodo.

Dinamična elektro nevro-adaptivna stimulacija z elektrodo DENAS-REFLEXO je namenjena predvsem dvema skupinama zdravstvenih težav. Prva je skupina težav, pri katerih želimo doseči lokalne terapevtske učinke in odpraviti ortopedske težave, kot so obolenja sklepov stopal, artrozo, artritis, putiko, plosko stopalo (platfus), deformacijo nožnega palca (valgus deformacija), poškodbe in druge težave. Težave z ožiljem obravnavamo znotraj lokalnih terapij, in sicer to velja za krčne žile, kronično vensko insuficienco, ki jo spremlja utrujenost in oteklost nog, ki se pojačuje proti koncu dneva. Motnje arterijskega pretoka ravno tako prištevamo med težave z ožiljem ali t.i. okluzijska obolenja: ateroskleroza, endarteritis, diabetično stopalo. Nadalje je DENAS terapija učinkovita pri motnjah z limfno drenažo oz. limfno stazo. Dinamično elektro nevro-adaptivno stimulacijo z elektrodo DENAS-REFLEXO izvajamo tudi v primerih periferne nevropatije spodnjih okončin, kot tudi v primerih diabetičnega izvora ter radikulitisa (obolenja hrbetnice).

Druga pomembna skupina zdravstvenih težav indicirana za dinamično elektro nevro-adaptivno stimulacijo z elektrodo DENAS-REFLEXO so stanja, pri katerih želimo doseči splošne uravnalne učinke. Po učenju klasičnega Su Jok sistema se na stopalih odslikavajo vsi naši notranji organi (glej sliko spodaj).

Tako so indikacije, ki so primerne za DENAS terapijo stopal, sindrom kronične utrujenosti, čustvena, fizična in duševna preobremenjenost/stres, nihanje razpoloženja, tesnoba, depresija, pogoste migrene, motnje spanja in še vrsta drugih zdravstvenih težav.

Aktivnim ljudem z malo prostega časa ponuja DENAS-REFLEXO možnost hitre metode preprečevanja in premagovanja utrujenosti ter prvih znakov obolenj sklepov in ožilja: zateklih nog ob koncu dneva in poživitev po napornem dnevu na nogah. Zelo primerna je tudi za ljudi z gibalnimi ovirami, saj lahko udobno odpravljajo težave s sklepi in ožiljem.


Komplet zajema:

  • Zunanjo elektrodo DENAS-REFLEXO.

  • Priključni kabel.

  • Navodila za uporabo (RU + EN + SLO v formatu pdf).

  • Embalažo.

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.

Dostopnostvsem.com