Znižana cena!

Denas-Cosmo

Nov

APARAT DENAS-COSMO za domačo nego obraza

DENAS-Cosmo je pravi domači kozmetični čarovnik. Njegov kozmetični učinek temelji na integralnem delovanju blagih električnih impulzov na kožo obraza, ki jih oddaja posebej za ta namen zasnovana lepotna maska. Ti učinki vključujejo obnovo mišičnega in živčnega tonusa, izboljšanje procesov mikrocirkulacije, normalizacijo prehranjenosti kože in posledično aktiviranje vseh presnovnih procesov. Že po nekaj obravnavah je videti koža občutno pomlajena in bolj zdrava.

Več podatkov

Posebna cena velja še::

207,93 €

z DDV

239,00 € z DDV

-13%

Nobena skrivnost ni, da koža obraza z leti izgublja svojo privlačnost. Ta proces še pospešujejo škodljivi vplivi okolja, ki neposredno ali posredno učinkujejo na predele razgaljene kože, jo sušijo, povzročajo nastajanje pigmentnih peg, luščenje, zgubanost in slabšo elastičnost kože. In čeprav časa ne moremo zaustaviti, lahko s tem najsodobnejšim kozmetičnim aparatom zaščitimo kožo in omilimo učinke nenehne izpostavljenosti kože vplivom okolja.Aparat DENAS-Cosmo s svojimi mikrotokovi učinkuje na kožo obraza s pomočjo elektrodne maske, ki jo prekriva prevodni premaz. Za zagotovitev enakomernega in kakovostnega kozmetičnega delovanja mikrotokov uporabljamo posebej zasnovane lepotilne maske, ki jih namestimo na notranjo stran elektrodne maske.Zapestnico aparata DENAS-Cosmo si namestimo na zapestje in priklopimo kabel na elektrodno masko.Aparat DENAS-Cosmo deluje v dveh programih – ‘Nutrition’ in ‘Lymphodrainage’.Uporaba programa ‘Nutrition’:

  • aktivira presnovne procese v koži,
  • stimulira tvorbo kolagena in elastina v kožnih celicah,
  • krepi učinke aktivnih sestavin lepotilne maske in
  • omogoča svež in zdrav izgled kože.Program ‘Nutrition’ uporabljamo tako za doseganje hitrega kozmetičnega učinka, kot tudi za vsakodnevno preventivno obravnavo kože.Uporaba programa ‘Lymphodrainage’:

  • zmanjšuje zabuhlost in občutljivost kože obraza,
  • spodbuja procese mikrocirkulacije,
  • pomlajuje izgled obraza z izboljševanjem elastičnosti kože in krepitvijo obraznih mišic.Tehnični podatki aparata DENAS-Cosmo:

Vir napajanja: LR6/AA baterijski vložek – 2 kom.

Frekvenca ponavljajočih impulzov:

  • 100Hz v programu ‘Nutrition’;
  • 50 & 100Hz v programu ‘Lymphodrainage’.


Teža aparata: manj kot 30 dkg.

Dimenzije: 300 x 100 x 35 mm.Vsebina kompleta DENAS-Cosmo

Aparat DENAS-Cosmo z zapestno elektrodo

1

Elektrodna maska*

1

Kabel *

1

Hranilne in čistilne’ DENAS-Cosmo lepotilne maske

6

Podaljšek zapestne elektrode

1

Navodila za uporabo

1

Baterijski vložek

2

Dodatki in potrošni material (elektrodne maske, kabli, lepotilne maske, terapevtske maske) se kupujejo posebej.

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.

Dostopnostvsem.com