Alfa lipoična kislina R

Nov

Alpha Lipoic Acid R 100 mg

 • Antioksidant in nevtralizator prostih radikalov
  Alpha-Lipoic Acid™ je sistemski antioksidant, ki je pomemben zaradi svojih sposobnosti popravljanja oksidativnih poškodb, regeneriranja drugih antioksidantov, proti-vnetnih učinkov in odstranjevanja težkih kovin iz telesa.

 • Podpira delovanje trebušne slinavke in normalno ravnovesje krvnega sladkorja

 • Podpira periferno živčevje in delovanje žlez z notranjim izločanjem

 • Izboljšuje učinkovitost mnogih drugih koristnih spojin
  Alfa lipoična kislina lahko regenerira druge antioksidante, kot so vitamin E, vitamin C in glutation, s čemer pomaga preprečevati oksidativno škodo.

 • Občutno bolj bio-dostopen
  R oblika alfa lipoične kisline je veliko bolj bio-dostopna od ’proste oblike’ in lahko doseže do 40-krat višje plazemske koncentracije od nestabilizirane oblike.

Več podatkov

29,85 €

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 2 točke ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,40 €.

Alfa lipoična kislina, esencialni koencim

Alfa lipoična kislina, za katero so dolgo menili, da je vitamin, je v bistvu koencim, kar pomeni, da je pomemben v mnogih bio-kemičnih reakcijah v telesu. Tako je vključen v mnogih procesih, ki so ključni za zdravo delovanje organizma, kot je proizvodnja energije v celicah.

Alfa lipočna kislina je ‘univerzalni antioksidant’

Vse od njenega odkritja v tridesetih letih prejšnjega stoletja je bila predmet številnih raziskav, ki so razkrile neverjetne antioksidantne sposobnosti. Nekateri strokovnjaki celo prisegajo, da gre za enega od najmočnejših znanih antioksidantov. Njeno antioksidantno delovanje je še posebej koristno pri zaščiti pred oksidativnim stresom in škodljivimi učinki prostih radikalov, ki so odgovorni za staranje naših celic. Poleg tega je alfa lipoična kislina sposobna regenerirati naše notranje antioksidante. To pomeni, da pomaga njihovo antioksidantno aktivnost ter preprečuje uničenje močnih naravnih antioksidantov, kot sta vitamin C in E, zaradi česar jo včasih imenujejo tudi ‘hiper-antioxidant’.
Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.