Najti se in ostati skupaj

Nov

dr. William Glasser in Carleene Glasser

NAJTI SE in OSTATI SKUPAJ

Mehka Vezava, 180 strani

Več podatkov

Dobavljivo

19,90 €

z DDV

Kje tiči skrivnost vstopa v srečen zakon in, še pomembneje, da vztrajaš v njem?

Dejstva so naravnost presenetljiva – ne glede na to, koliko ljudi se sprehodi do oltarja, število ločitev po vsem svetu je rekordno visoko.


Kako zgraditi trajen in čvrst odnos?

Svetovno priznani psihiater dr. William Glasser in njegova žena Carleen sta dopolnila klasični vodnik do srečnega zakona za pare z malo in veliko kilometrine.

Ko raziskujeta, zakaj so nekateri zakoni uspešni, drugi pa propadejo, bralcem svetujeta, kako ustvariti ljubeče in srečne odnose z uporabo Glasserjeve prepoznavne metode – teorije izbire. Rezultat je bogastvo novih informacij o iskanju kompatibilnega partnerja in posledično izboljšanje partnerskega odnosa.

Večina knjig o partnerskih odnosih se osredotoča na to, kako najti popolnega partnerja. V tej izjemni knjigi sta Glasserja spregovorila ne le o tem, kako najti partnerja, temveč tudi o pomembnejših nalogah: kako ostati skupaj in kaj narediti po izrečenem 'vzamem za moža ali ženo', in ko je dejansko treba »živeti srečno do konca svojih dni«.


Iz vsebine:

– zakaj nekateri zakoni in zveze uspejo, drugi pa propadejo,

– presenetljivo novo znanje o intimnosti in trajnih odnosih,

– razlika med seksom in spolno ljubeznijo,

– štirje ključni dejavniki za izpolnitev odnosov.

Knjiga vključuje test, s katerim se boste naučili več o sebi in svojih partnerjih in s pomočjo informacij okrepili trenutno zvezo, našli potencialno popolnega partnerja ali zapustili neuspešno zvezo, dokler še obstaja možnost za boljšo izbiro.


Ne spreglejte avtorjeve uspešnice 
Teorija nadzora!

Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.

Dostopnostvsem.com