Terapevtska odeja OLM-01

Nov

"Zdravilna terapevtska odeja TMB-01" zdravi, odpravlja in preprečuje mnoge bolezni, pospešuje rehabilitacijo, premaguje stres, depresijo in kronično utrujenost, krepi imunski sistem itd. 

Več podatkov

Dobavljivo

389,00 €

z DDV
In vse zgoraj našteto sploh ne izčrpa njenih blagodejnih učinkov. Gre za priročen terapevtski pripomoček z všitimi ščiti oz. varovalnimi plastmi. Terapija z zdravilno terapevtsko odejo (TMB Terapija) je nov nemedikamentozni in sanitarni pristop v restorativni in korektivni medicini usmerjen v okrevanje od bolezni in preprečevanje nastanka novih obolenj.

TMB terapija temelji na teoriji stresa in nespecifičnega adaptivnega odziva (NAR) človeškega telesa. Odeja TMB udejanja več posebej izbranih subtilnih fizičnih vplivov, ki izzovejo cel niz sprememb v sferi nespecifičnega adaptivnega odziva. To povzroči vzpostavitev ugodnejših funkcionalnih stanj povezanih s povečano prilagoditveno sposobnostjo organizma. S tem se harmonizira delovanje telesnih podsistemov (torej povečajo se samouravnalne sposobnosti organizma), aktivirajo zaščitne moči in izboljša splošna ekonomika energetske izmenjave.

Učinki ZDRAVILNE ODEJE TMB-01:
- normalizacija imunskega delovanja.
- boljša sinhroniziranost bioritmov,
- izboljšana aktivnost uravnalnih in varovalnih sistemov organizma,
- zmanjšano vegetativno in hormonalno neravnovesje,
- povečane funkcionalne rezerve in boljša prilagodljivost organizma.
 
Vsi zgoraj našteti učinki zagotavljajo večjo odpornost organizma na bolezni in njihove škodljive posledice, zmanjšajo pogostost in resnost obolenj, skrajšujejo trajanje in učinkovitost zdravljenja, blažijo stres in depresijo, izboljšujejo razpoloženje in delazmožnost…
Širok spekter uporabe odeje TMB je posledica njenega integralnega, nespecifičnega učinka na splošno delovanje telesa kot celovite enote. Natančno izbrani aktivni bio-fizični dejavniki omogočajo spremembo prvotnega funkcionalnega stanja organizma v smeri izboljšanja z zmanjšanjem odstopanj v biološkem ritmu fizioloških funkcij in harmonizacijo delovanja uravnalnih in zaščitnih podsistemov.
Zdravilno odejo TMB-01 uporabljamo za:
1. Ohranjanje in krepitev zdravja
2. Preprečevanje bolezni
3. Zdravljenje obolenj in motenj
4. Rehabilitacijo bolnikov, starostnikov, invalidov in neozdravljivo bolnih
5. Povečanje učinkovitosti kombiniranih zdravljenj
6. Zmanjšanje stranskih učinkov medikamentoznega zdravljenja
7. Zmanjšanje odmerkov zdravil
 
Učinki na krepitev zdravja:
• Okrepitev obrambnih rezerv organizma
• Ohranjanje dobre fizične kondicije, delazmožnosti, mentalne in čustvene moči.
 
Indikacije in kontraindikacije za uporabo.
Indikacije za uporabo zdravilne odeje TMB-01 kot sestavine kompleksne terapije:
- Obolenja centralnega živčnega sistema (vegeto-vaskularna distonija);
- Obolenja perifernega živčnega sistema (povečana utrujenost mišic miasteničnega tipa);
- Obolenja vegetativnega živčnega sistema (asteno-vegetativne motnje);
- Obolenja kardiovaskularnega sistema (visok krvni tlak 1. in 2. stopnje);
- Obolenja živčno-psihološkega tipa (astenična nevroza, asteno-nevrotični sindrom, čustvene motnje);
- Obolenja lokomotornega aparata (osteohondroza, artritis).
Priporoča se uporaba zdravilne odeje TMB-01 kot dopolnilo zdravljenja z zdravili.
 
Kontraindikacije:
- Akutne nalezljive bolezni in vročinska stanja, kjer diagnoza ni jasna.
- Aktivne oblike pljučne tuberkuloze.
- Akutni infarkt miokardija.
- Novotvorbe.
- Vsadki.
 
Zdravilno odejo TMB-01 priporočamo pri naslednjih težavah:
Vse zdravstvene težaveh, ki porušijo zdravo ravnovesje organizma;
Stanja stresa;
Sindrom post-travmatskega stresa;
Možganske okvare in propadanje, vključno z radiacijsko boleznijo in starostnimi motnjami;
Motnje živčnega sistema, vključno z nevritisom in nevralgijo;
Vnetja živčnega sistema;
Zmanjšan dotok krvi v možgane, ki povzroča slab mišični odziv in /ali blago paralizo;
Arhritis in revmatizem;
Osteoartritis;
različna obolenja srca;
Visok krvni tlak;
Dihalne težave, tudi traheitis;
Bronhitis;
Pljučnica;
Bronhialna astma;
Prehlad;
Kožna obolenja;
Izpuščaji;
Ekcem;
Dermatitis;
Okužbe različnih vrst.
 
Postopke uporabe odeje TMB so določili z zbirom izkušenj mnogih zdravnikov, klinikov, ki so jo uporabljali v okviru svoje klinične prakse. Zasnova teh TMB postopkov je bila nujna saj izbira nekega postopka uporabe ni odvisna zgolj od znakov in manifestacij specifičnega bolezenskega stanja (po tradicionalni klasifikaciji bolezni), ampak predvsem oslabitve vitalnega sistemskega fiziološkega delovanja. Glavni namen opisanih terapevtskih postopkov je tako učinkovito odpravljanje teh oslabitev.
 
Zdravilno odejo TMB-01 uporabimo tako, da se vanjo preprosto zavijemo.
Ideja za izdelavo takšne energetske odeje izvira iz legende o starojudovski Skrinji zaveze, katere neverjetna moč in energija je burila duhove tisočletja. Praktično vse trenutno znanje pa je nastajalo predvsem v prvi polovici dvajsetega stoletja. Kot marsikdo ve, se je še najbolj približal ponovni stvaritvi t.i. Skrinje zaveze avstrijski psihoanalitik Wilhelm Reich.
 
Reich je verjel, da obstaja nekakšna življenjska energija, poimenoval jo je “orgon”, ki kroži po človeškem telesu. Človeško telo lahko deluje le, če lahko vpija, akumulira, izkorišča in oddaja to energijo. Proces sprejemanja, akumulacije in oddajanja te energije se odvija v obliki biološkega pulziranja.
 
Če pride do motenj tega biološkega pulziranja, potem prevlada ali proces raztezanja ali proces krčenja, ki se odraža v razvoju abnormalnih procesov, biopatij. Biopatije se lahko kažejo kot obolenja: anemija, astma, angina pektoris, rak, multipla skleroza, epilepsija, visok krvni tlak, nevroze, psihoze, itn.
 
Po Reichu je namen terapije povrnitev naravnega biološkega pulziranja. V ta namen je Reich utemeljil več pristopov. Njegov glavni pristop je zajemal klinično bioenergetiko, orgonomijo in ‘orgonske akumulatorje’. Za namene naše predstavitve se osredotočimo na orgonske akumulatorje. Reich je trdil, da lahko takšni ‘akumulatorji’ okrepijo energijski pretok v človeškem telesu in obnovijo bioenergetsko pulziranje.
 
Za orgonski akumulator je uporabil lesen zaboj s stranicami podobnih dimenzij kot pri Skrinji zaveze. Zaboj je bil znotraj obložen s posebno kovinsko folijo. Bolnik se je ulegel v skrinjo. Po Reichovem mnenju, se je v zaboju akumuliral orgon in se prenesel v pacienta, s čemer je okrepil njegove bioenergetske tokove. S pol ure vsak dan tako zagotovljene orgonske energije se je biološko pulziranje zlagoma popravilo. Posledično se je bolniku zdravstveno stanje izboljšalo.
 
Z uporabo tako preproste naprave je Reich uspešno zdravil mnoge bolezni. Uspešno je zdravil celo kronična obolenje, sicer neozdravljiva s konvencionalnimi metodami. Dosegel je spodbudne rezultate celo pri zdravljenju raka. ‘Orgonski akumulatorji’ so imeli še posebej ugoden učinek pri otrocih različnih starosti.
 
Po Reichovi smrti se zgodovina ‘orgonskih akumulatorjev’ nadaljuje. S takšnimi ‘akumulatorji’ se ukvarjajo v Mednarodnem inštitutu za bioenergetske analize (International Institute for Bioenergetic Analysis) v New Yorku, v ameriški Visoki šoli za orgonomijo (American College of Orgonomy) v Princetonu, NJ in nemškem Inštitutu za parapsihologijo v Munchenu.
 
Heiko Lassek, direktor Inštituta Wilhelma Reicha v Berlinu je uporabil ‘orgonske akumulatorje’ za dvig kakovosti življenja onkoloških bolnikov na 4. stopnji obolenja. Občutno izboljšanje je zaznal pri 15 od 17 neozdravljivo bolnih pacientih. Podaljšano remisijo z začasno vrnitvijo na delo je dosegel pri 3 od nadaljnih 15 pacientov.
 
V Rusiji so se poskusi reproduciranja analoga Skrinje zaveze pričeli konec osemdesetih in začetku devetdesetih let dvajsetega stoletja. Najuspešnejši pri tem je bil Alexander Datchenko iz Taganroga. Datchenko je najprej razkril vse fizične dejavnike, ki lahko delujejo na osebo v ‘orgonskem akumulatorju’ ali v bližini Skrinje zaveze. Nato se je osredotočil na določitev optimalne kombinacije in optimalne gostote vsakega posameznega dejavnika.
 
Raznolikost in dostopnost naprednih materialov mu je omogočila nadomestitev okorne lesene konstrukcije. Tako je sodobno različico Skrinje zaveze poustvaril v obliki odeje z všitimi mrežami izdelanih iz sintetičnih membran in jo poimenoval Terapevtska večplastna odeja TMB-01.
 
Nova inačica Skrinje zaveze se je izkazala za bolj praktično in udobno za uporabo. Glavna prednost pa je njena učinkovitost pri krepitvi zdravja, okrevanju, preventivi in kliničnemu zdravljenju obolenj, ki presega učinkovitost drugih 'orgonskih akumulatorjev’.
 
Delovanje odeje TMB-01
Vsak stimulans, ki deluje na človekovo telo lahko ovrednotimo glede na njegovo kvantiteto (stopnjo biološke aktivnosti) in njegovo kvaliteto (specifičnost). V teku evolucije se je človekov organizem naučil odzivati na različne specifične stimulanse enake stopnje bioaktivnosti z oblikovanjem istovrstnih odgovorov. Takšni tipični odgovori celotnega telesa, ki vključujejo vse fiziološke ravni in podsisteme so poimenovani ne-specifični adaptivni odgovori (NAR-i) telesa.
 
NAR-e je prvi odkril kanadski patolog Hans Selye. Pri delu s toksičnimi hormonalnimi pripravki je Hans Selye odkril, da močna dražila (npr. toksini, podhladitev, okužba, poškodba, krvavitev, itd.) povzročijo tipične spremembe v nadledvičnih žlezah, timolimfatičnem sistemu in prebavnem traktu. Na podlagi teh opažanj je postavil teorijo o nespecifični odzivnosti, ki temelji na konceptu stresa. Zasnovi svojega koncepta stresa je Selye dodal še predstave o splošnem sindromu prilagajanja, o prilagoditvenih obolenjih, itd.
 
Dobro je znano, da zagotavljajo NAR-i splošno nespecifično podlago na kateri se razvijejo specifični odgovori. Očitno ta splošna nespecifična podlaga zagotavlja temelj, ki določa, kako se bodo specifični odgovori oblikovali.
 
Trenutno prepoznavamo pet vrst NAR-ov: poskusni odgovor, blaga aktivacija, močna aktivacija, prekomerna aktivacija in stres. Te vrste NAR-ov se razlikujejo glede na kombinacijo fizioloških parametrov, ki jih najdemo v telesu in njegovih podsistemih. Vsaka vrsta NAR-a se lahko razvije na različnih ravneh odzivnosti človeškega telesa. Zaenkrat končno število ravni odzivnosti še ni znano.
 
Obsežne raziskave v Rusiji in po svetu so pokazale, da različna funcionalna stanja, ki so povezana z oblikovanjem različnih NAR odzivov telesa zagotavljajo nespecifični temelj za stanje zdravja, vmesno stanje med zdravjem in boleznijo in stanjem bolezni.
 
To je bil le grob oris temeljnih točk teorije o adaptivni dejavnosti telesa.
 
Uspešno delovanje terapevtske odeje TMB-01 temelji na ponovni vzpostavitvi usklajenosti bioloških ritmov fizioloških funkcij, dvigu nespecifične imunitete in povečanju funkcionalnih rezerv organizma s spremembo prvotnega funkcionalnega stanja telesa v smeri ugodnejšega.
 
Pacient je odet v TMB odejo izpostavljen posebej izbrani kombinaciji rahlih fizikalnih dejavnikov. Pri razvoju terapevtske odeje TMB je bila izbrana večina biološko aktivnih dejavnikov, na katere so vsa živa bitja tekom evolucije razvila večjo občutljivost. Ti izbrani dejavniki so pomembni še po nečem – so kvazi periodični v naravnem okolju, zaradi česar jih živali izkoriščajo za sinhronizacijo svojih bioloških ritmov.
 
Ti dejavniki omogočajo telesu izvedbo večkratnih sprememb od prvotnega funkcionalnega stanja telesa v smeri njegovega izboljšanja z:
1) zmanjšanjem razkoraka med bioritmi fizioloških funkcij,
2) harmonizacijo uravnalnih in zaščitnih podsistemov in povečanjem ekonomičnosti energetske izmenjave.
 
Funkcionalno stanje organizma v bistvu določa čilost, čustveno in mentalno stanje, odpornost na strese in bolezni, resnost zdravstvenih težav in celo učinkovitost določenega kliničnega zdravljenja, preventivne nege in rehabilitacije.
 
Zdravljenje s terapevtsko odejo TMB temelji na teoriji stresa, prilagajanja in nespecifičnih mehanizmih odpornosti in odzivanja živih organizmov. To teorijo je utemeljil briljantni kanadski znanstvenik Hans Selye, razvili pa so jo ruski znanstveniki Garkavi L. K., Kvakina E. B. in Ukolova M. A.
 
Zavijanje bolnikovega telesa v terapevtsko odejo TMB-01 ustvari lokalno okolje z naslednjim aktivnimi biofizičnimi dejavniki:

  • Izpostavi uporabnika njegovemu lastnemu oddajanemu infrardečemu elektromagnetnemu sevanju.
  • Izpostavi uporabnika njegovemu lastnemu oddajanemu elektromagnetnemu sevanju ultra- visokih frekvenc.
  • Popolnoma ali delno zaščiti pacientovo telo pred zunanjimi elektrostatičnimi in elektromagnetnimi polji.
  • Enakomerno porazdeli površinski električni naboj telesa v okolju, ki je zaščiteno pred zunanjimi elektrostatičnimi polji.
  • Dva dodatna dejavnika, ki ju podjetje Victory-TM zaenkrat še noče razkriti.
 
Ocenjevanje terapevtskega učinka
Učinek terapevtskih, rehabilitacijskih, preventivnih ali krepitvenih postopkov se ocenjuje s Testom splošnega funkcionalnega stanja (OFS) z določanjem tako ravni odzivnosti kot tudi nespecifičnega adaptivnega odziva (NAR) telesa. NAR se zanesljivo meri z odstotkom limfocitov v skupnem številu belih krvnih telesc. Raven odzivnosti pa se določa na podlagi stopnje napetosti v seštevku belih krvnih celic. V večini primerov pa lahko terapevtski učinek obravnave ustrezno spremljamo z izboljšanjem psiho-emocionalnega stanja pacienta.
 
Zdravilna odeja TMB-01 je patentno zaščitena v Rusiji in svetu ter ima vse potrebne mednarodne cerifikate ustreznosti. Zdravilna odeja TMB-01 je prejela vrsto mednarodnih priznanj in nagrad.

Za razvoj “Metode in pripomočka za multifaktorsko terapevtsko delovanje z uporabo zdravilne terapevtske odeje TMB-01” je avtorju Ruska akademija za naravne vede podelila Mechnikovo medaljo “Za praktični prispevek h krepitvi narodnega zdravja”.
 
Terapevtska odeja TMB-01 je prejela vrsto mednarodnih priznanj in Medaljo Paula Ehricha, ki jo podeljuje Evropska akademija za klinično imunologijo v Hanovru, Nemčija.
 
Sprejemam

Ta stran uporablja piškotke, ki so nujni za brezhibno delovanje! S klikom na "Sprejemam" se strinjate z uporabo piškotkov.

Dostopnostvsem.com